Almende homepage
De Bluemers

De Bluemers is een fijne, mooie en kleine school

Onze kenmerken:

  • Veel aandacht voor jou;
  • Extra begeleiding als dat nodig is;
  • Extra kansen door klassen mavo- determinatie en havo-determinatie;
  • Talentontwikkeling;
  • Een rooster zonder tussenuren;
  • Goede samenwerking met ouders;
  • School met Herstelrecht;
  • Bijna iedereen slaagt;
Actueel
Problemen bestelling iPad in termijnen Als uw een iPad wilt bestellen en in termijnen wilt betalen, kan dat helaas niet meer via Van Dijk. Er zijn problemen met de bestelsite van Van Dijk en men laat het er bij zitten. De school heeft besloten het nu zelf op te lossen en het voor ouders te regelen. Indien u de iPad wilt bestellen en in termijnen wilt betalen, dan kunt u een mail sturen naar m.wolters@almendecollege.nl o.v.v. naam en voornaam van uw kind, klas en locatie. Excuses voor het ongemak.   
Almende College in de zomervakantie
 

Het Almende College is wegens zomervakantie niet bereikbaar van woensdag 15 juli tot en met dinsdag 18 augustus 2015. Alleen in geval van ernstige calamiteiten kan contact opgenomen worden met telefoonnummer 06-46303563.

Wij wensen u allen een plezierige vakantie!

directie en medewerkers Almende College

 
  
Aan alle leerlingen Maandag 6 juli moeten jullie de boeken inleveren volgens het schema van Van Dijk. Op donderdag 9 juli om 09.00 uur kunnen jullie het rapport ophalen. Het lokalenrooster hangt op het prikbord.   
iPad - veel gestelde vragen Mocht uw vraag en antwoord niet bij de veelgestelde vragen staan, kunt u contact opnemen met Michiel Wolters via m.wolters@almendecollege.nl of via 0315 - 695282.   
Daar zijn ze! Op donderdagmiddag 18 juni hadden alle bijna 160 nieuwe eerstejaars hun kennismakingsmiddag op de Bluemers. Een belangrijke en leuke middag, sommigen hadden er zelfs hun groep 8 kamp voor onderbroken! De aanstaande eerstejaars werden op het schoolplein ontvangen door de zeven mentoren, de kernteamleiders en de directeur. Er volgde een leuk en leerzaam programma waarbij positieve groepsvorming voorop stond. Zo kunnen onze nieuwe brugklassers met een goed gevoel aan de zomervakantie en straks aan hun eerste jaar in het vo beginnen.
  
nieuwsarchief